Detachering

Vanaf de start van Gevers in 2003 leveren wij ook detacheringsdiensten. Wij zorgen er dan voor dat er periodiek een ervaren business consultant van ons op uw locatie aanwezig is om samen met u en uw medewerkers procesverbeteringen door te voeren en te borgen in uw organisatie en dagellijkse werkprocessen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het selecteren en implementeren van procesondersteunende software maar ook aan het opzetten van managementrapportages en Management Team ondersteuning.

Verder kunnen we u ook helpen bij het opzetten van een "raad van advies" waarbij wij diverse van onze daadkrachtige senior consultants in kunnen zetten om op directieniveau strategische onderwerpen op de agenda te zetten en doelstellingen te realiseren.

De raad van advies van diverse van onze klanten komt meestal samen in onze molen in Milsbeek om daar in een rustige en inspirerende omgeving meetings te kunnen houden. Eventueel naar wens gecombineerd met een voedzaam ontbijt of een uitstekende lunch. 

Voor alle detacheringsdiensten gelden concurrerende tarieven en voorwaarden. Indien u interesse heeft, neem dan contact op met Elisa Edelman om de mogelijkheden te bespreken. 
...