Terug- en vooruitblik 

2015 was voor ons een succesvol jaar. Met meer dan 100 nieuwe projecten zijn we erg dankbaar voor het vertrouwen dat u als relatie in ons heeft gesteld. 
In 2016 gaan we gezien de huidige orderportefeuille deze trend zeker doorzetten. 
We starten direct krachtig in 2016 door het uitvoeren van een grote SAP Supply Chain Management implementatie. 

Lege dossierkasten!

Eén van de hoogtepunten van 2015 zijn toch wel de lege dossierkasten die bij onze klanten zijn ontstaan. Door het toepassen van de scan- en herkentechnieken van Elvy hebben we vele klanten mogen helpen een echte digitaliseringsslag te maken. Door het solide partnership tussen Elvy en Gevers zijn we daar zo succesvol in dat we met ingang van 1 januari 2016 Elvy Premium partner worden. 

Nieuwe medewerker

Met ingang van 4 januari 2016 treedt Peter Noij uit Gennep bij ons in dienst in de functie van Business Consultant. Peter heeft jarenlange ervaring in diverse controllings- en accountancyfuncties en heeft grote affiniteit met IT oplossingen en projecten. Peter zal met name voor onze projecten in de sectoren Accountancy en Transport en Logistiek zijn toegevoegde waarde gaan leveren. Wilt u vrijblijvend kennismaken? Plan dan een afspraak in. 

Steun KiKa

Gevers Informatietechnologie zal dit jaar, net zoals de afgelopen jaren, in plaats van het uitgeven van relatiegeschenken de stichting KiKa financieel ondersteunen. Wilt u zelf ook donateur worden? Klik dan hier

Fijne feestdagen 

Tot slot wensen wij u en uw naasten hele fijne feestdagen en een goed en op alle fronten voorspoedig 2016!

Team Gevers Informatietechnologie