Directe bankkoppeling Aanbieding

Indien u reeds gebruik maakt van het inlezen van bankmutaties bij de Rabo, ING of Abn Amro bank in AccountView, adviseren wij u gebruik te maken van de directe bankkoppeling. U hoeft dan niet meer apart in te loggen in uw internetbankierenomgeving, maar direct vanuit AccountView haalt u de afschriften op. Het dubbel inlezen of vergeten van een afschrift behoort daarmee tot het verleden. Tevens kunt u Automatische Betalingen ook via de directe bankkopeling verzenden. 

De bankkoppeling is beschikbaar voor alle AccountView-gebruikers; het maakt niet uit of u uw boekhouding online voert, via uw back-office of via uw accountant.

  • Voor Rabobank hebt u Internetbankieren Professional nodig en kunt u de koppeling aanmaken in uw eigen bankomgeving. Maakt u ook gebruik van Automatische betalingen en incasso's in AccountView? Dan kunnen deze eveneens direct naar de bank worden verstuurd zonder eerst een bestand te uploaden (afhankelijk van de bank). 
  • Voert u uw boekhouding via uw accountant? Vraag de koppeling dan aan via uw accountant

Voor slechts € 1,25 per maand per rekeningnummer. De aansluitkosten bedragen € 25,00 eenmalig per rekening.
Ontzorgt worden en het direct regelen? Voor slechts € 95,00 helpen wij u om de aanvraag en inrichting uit te voeren met daarbij direct de instructie via een remote-sessie. Houdt rekening met een doorlooptijd van 1 week. 

Wilt u gebruik maken van onze hulp, neem dan contact met ons op.