Juli 2014: How do we do it? | Trainingen | Updatekorting! |

How do we do it? Gevers IT interne procesbeheersing.

Geïnspireerd door het Discovery TV programma "How do they do it" lijkt het ons leuk om regelmatig een tipje van de sluier op te lichten hoe wij onze eigen interne processen zo goed mogelijk beheersen binnen Gevers IT.

In deze nieuwsbrief; "Getting Things Done":

Als het goed is merkt u als relatie van Gevers dat wij nooit iets vergeten; offerte te maken, terug te bellen, iets uit te zoeken. Misschien vraagt u zich dan af: "How do they do it?". Binnen Gevers IT werkt iedereen volgens de principes van de "Getting Things Done Methode" van David Allen. Echter wel in een meer pragmatische variant dan door David Allen ontwikkeld. Wij gebruiken er zelf Microsoft Outlook en Apple Mail/Agenda voor. Er zijn een paar basisprincipes in deze werkwijze. Onder andere: registreer in 1 systeem, gebruik slechts 1 centrale agenda, maak GEEN gebruik van taken en herinneringen in Outlook,zorg dat je op alle devices dezelfde info beschikbaar hebt, en diverse andere kleine aandachtspunten. In 2-3 uur is ons systeem uit te leggen aan en meteen in te richten voor u en uw medewerkers die daarna direct eigenlijk niets meer kunnen vergeten.
Voor ons is het systeem routine, maar als u er meer over wilt weten, brengen wij die kennis graag over. Bel of mail ons op de bekende nummers en adressen voor het plannen van een afspraak.


David Allen Wikipedia

Trainingen met focus!


Dat AccountView een zeer gebruikersvriendelijk pakket is met tal van slimme en doeltreffende tools om je verslagen, rapporten, controles en processen goed uit te kunnen voeren, dat heeft zich inmiddels wel al bewezen. Gelukkig zien wij dit ook terug in de praktijk. Nieuwe gebruikers raken snel vertrouwd met AccountView en halen al snel tijdswinst in hun dagelijkse werkzaamheden.

Toch zien wij ook dat door gebrek aan tijd het voor de meesten veelal onmogelijk is om zich rustig te kunnen verdiepen in de mogelijkheden in AccountView en iets nieuws te kunnen ontdekken, te beoefenen en zo eigen te kunnen maken. Hoe vaak horen wij niet: "Ik was begonnen met het maken van het verslag, maar....", of "Ja ik doe het nu eenmaal altijd zo, dus....." . Dit is goed te begrijpen. Wij hebben het allemaal druk. Maar wat als je het jezelf juist makkelijker kan maken met een kleine investering in tijd? Ver van de afleidingen en de dagelijkse beslommeringen, In een rustige en prettige omgeving met heel veel persoonlijke aandacht? Met tijd om juist die fijne kneepjes te oefenen en zo weer kennis mee te kunnen nemen naar het werk? Dat is wat wij beogen met onze trainingen bij Gevers IT. Iedereen kan altijd wat leren. En dat kan op een rustige en prettige manier. Wij geven geregeld praktische trainingen op diverse niveaus in de prachtige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug op Landgoed de Zonheuvel waar je gegarandeerd alles van je af kan werpen en al genietend weer veel nieuws kunt opsteken. De trainingen worden gegeven door een ervaren consultant en/of onze vaste accountant (afhankelijk van de training).
Klik voor onze alle cursusinformatie op onderstaande link:


http://gevers-it.nl/trainingen/

Updatekorting: profiteer tot 30 september

Visma Software introduceert een nieuwe versie van zijn bedrijfssoftware AccountView.

De software heeft een nieuwe look & feel gekregen met een modern flat design, terwijl een dashboard direct inzicht geeft in belangrijke kencijfers voor sturing van de onderneming. Met een snelzoekfunctie is het mogelijk om eenvoudig vanuit AccountView naar informatie in tal van verschillende bronnen op het internet te zoeken. Daarnaast biedt de software met de AccountView Contact app nieuwe mogelijkheden voor relatiebeheer in combinatie met smartphones, tablets en sociale media. Ook is er nu een directe koppeling met de banksoftware van ING.

Gevers-IT geeft voor het updaten naar AccountView 9.4 een een korting van 10% tot en met 30 september. De update voeren wij bij u op locatie uit.
Bel gerust 0485-478049 of mail: consultancy@gevers-it.nl voor een update-afspraak.


Uitgebreide info Accountview 9.4

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier
Deze nieuwsbrief is verzonden met CBX Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.