Updates AccountView

Updates AccountView aanvragen

Zoals u wellicht al heeft vernomen is AccountView versie 94A uit. Wij raden iedereen aan om deze nieuwe versie van AccountView aan te vragen. Dit kan gemakkelijk via de website van Visma. U kunt in uw AccountView installatie zien met welke versie u nu werkt. U kunt dit terugvinden onder het menu Help--> Info.
Een kort overzicht van de belangrijke verbeteringen/wijzigingen
- verbeterde zoekfunctionaliteit in opvraaglijsten
- in combinatie met de module Stamgegevens Import kunnen nu ook budgetregels worden geïmporteerd
- er is een koppeling met Visma Autoinvoice gerealiseerd, een nieuwe service van Visma om naast de pdf factuur ook een xml bestand van de factuur mee te kunnen sturen
- een koppeling met de service PAYT waarmee eenvoudig openstaande posten ter incasso kunnen worden aangeboden

Om er zeker van te zijn dat u deze versie probleemloos kunt installeren, raden wij u aan om een mail naar consultancy@gevers-it.nl te sturen met uw verzoek tot updaten. Wij kunnen voor u controleren of de nieuwe versie compatibel is met eventueel door u gebruikte koppelingen met andere applicaties en uw klantspecifieke uitbreidingen.


Vraag hier uw update aan


Rechtstreeks aangifte doen uit AccountView

Vanaf september 2014 heeft Digipoort een nieuw webadres en certificaat dat gebruikt wordt voor de aangifte BTW- en ICP in SBR. Op 19 februari 2015 wordt het oude webadres officieel buiten gebruik gesteld. Vanaf dat moment kunnen SBR-aangiften alleen nog worden gedaan vanuit AccountView-versie 9.3a of hoger, inclusief het op dat moment meest recente Service Pack. Dat Service Pack is ook noodzakelijk voor btw- en icp-aangiften die betrekking hebben op 2015.

Graag willen wij u erop wijzen dat u vanaf donderdag 19 februari aanstaande dus minimaal met AccountView-versie 9.3a (inclusief genoemd nieuwste Service Pack) dient te werken als u uw aangiften digitaal verstuurt vanuit AccountView.

Werkt u nog met een oudere AccountView-versie, zorg er dan voor dat u tijdig de update uitvoert en het nieuwste Service Pack hebt geïnstalleerd.


Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier
Deze nieuwsbrief is verzonden met CBX Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.