AccountView Online

AccountView online

Steeds meer bedrijven kiezen voor online oplossingen. Veelal omdat dit de mogelijkheid biedt om vanuit elke gewenste locatie in te loggen. Bijvoorbeeld als er meerdere vestigingen zijn of als uw externe accountant bij uw administratie moet.
Wij bieden ook AccountView online. Dit kan voor nieuwe AccountView klanten interessant zijn, maar ook als u al met AccountView werkt. Wij verzorgen de gehele omgeving inclusief het onderhoud hierop, backups en ruime opslagcapaciteit. U wordt dus geheel ontzorgd. Als er een update gedaan moet worden van AccountView kunnen wij dat gemakkelijk op afstand voor u doen.
Een ander voordeel is dat AccountView, wat uitsluitend een Windows applicatie is, ook met een Mac benaderd kan worden.
Wij bieden een Windows 7 omgeving die ook voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Handig als u bijvoorbeeld ook andere applicaties hierop zou willen hosten. Dit kan allemaal in overleg meegenomen worden. Wij kunnen in principe binnen een dag uw omgeving gemigreerd, up and running hebben.
Als u denkt dat dit iets voor u kan zijn, neemt u dan contact met een van onze medewerkers op om u een passend advies te geven.Wat doet u tijdens de zomermaanden?

De zomermaanden zijn voor veel bedrijven een wat rustigere periode. Tijd dus om zaken op te pakken die u de komende maanden tijdwinst kunnen opleveren. Bijvoorbeeld het in gebruik nemen van het ELVY Document Managementsysteem. Wij hebben het al vaker in onze nieuwsbrief vermeld, maar wij zijn er dan ook enthousiast over! Wat doet ELVY? ELVY leest uw binnenkomende pdf facturen en kan deze doorboeken naar AccountView. Dit kan u al snel veel tijd gaan besparen. Het boekingsvoorstel overnemen, maar ook het terugvinden van facturen is heel efficiënt. Indien binnenkomende facturen door de organisatie moeten worden gefiatteerd, kunt u deze direct vanuit ELVY via een webinterface aan uw medewerkers beschikbaar stellen. Met alle benodigde informatie in één overzicht en de pdf factuur erbij, kan de medewerker snel en gemakkelijk de factuur accorderen of eventueel afkeuren met een reden.
U kunt het nu met alle rust implementeren en er soepel mee leren werken. Wanneer u dan straks weer op volle toeren draait, heeft u het helemaal onder de knie en baat van het digitale facturenarchief. Met dit soort projecten kunt u prima in het midden van het boekjaar starten. Geen probleem.
Misschien zijn er naast ELVY wel andere zaken die u juist nu kunt implementeren. Wacht daarom niet.
Vraag vrijblijvend een gesprek aan met een van onze consultants. Tijdens een 'waar staan we, waar gaan we'- sessie kunnen wij snel inschatten welke stappen u het meest opleveren. Daar zijn we voor!Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier
Deze nieuwsbrief is verzonden met CBX Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.