Elvy Document Scanning: No cure no pay actie

Probeer Elvy 30 dagen gratis en overtuig uzelf

Hoe werkt het:
Elvy DS scant en herkent uw inkoopfacturen en komt met een boekingsvoorstel.
Na het doorboeken van de inkoopfactuur naar AccountView is het document op de documententab onder andere in de dagboekbladzijde en in het venster automatische betalingen zichtbaar. Tevens kunt u indien u gebruik maakt van de inkoopmodule in AccountView bestellingen koppelen aan de inkoopfactuur. Zie de screenshots hieronder voor details. Elvy kan uitgebreid worden met extra functionaliteit zoals een uitgebreide workflow voor het autoriseren van inkoopfacturen via een website. In een volgende nieuwsbrief zullen we die aan u tonen.
Wij werken zelf reeds 2 jaar met Elvy en hebben geen enkele ordner meer voor onze inkoopfacturen. Alles hebben we altijd digitaal in AccountView beschikbaar. Dat is tevens efficient wanneer er documenten voor de accountant opgevraagd moeten worden bij het afsluiten van de rapportageperiodes. Voor ons is er zelf mee werken en er tevreden over zijn een vereiste voordat wij dit product bij onze klanten introduceren.

Wegens succes geprolongeerd deze zomer:
Implementatie van Elvy Document Scanning en 30 dagen gratis proberen. Indien u na 30 dagen tevreden bent, betaalt u pas onze uren. Dit zijn meestal 3-4 uur en eventueel bezoekkosten. Onze huidige klanten die met Elvy DS werken hebben er voor gezorgd dat ze de module COM-client Acces License beschikbaar hebben. Die kost E 350,00 op een Team Versie en E 495,00 op een Business Versie. Dit is het enige risico dat u in de proeffase loopt. Wij kunnen voor u nakijken of de module reeds in uw licentie aanwezig is. Als u de module nog niet heeft, dient u die bij ons te bestellen.
Echter al onze klanten die Elvy DS 30 dagen getest hebben, zijn direct daarna tot aanschaf of huur van Elvy DS overgegaan en kunnen nu al niet meer zonder.

Kosten:
De maandelijkse kosten van Elvy bedragen na de 1e 30 dagen E 99,00 per maand bij een contract van 1 jaar. Indien u een langere looptijd wenst, wordt een korting toegepast.
Bent u overtuigd, of wilt u een remote demonstratie? Neem dan contact met ons op.


Contact

Screenshot dagboekbladzijde


Screenshot Automatische Betalingen


Screenshot koppelen bestelling vanuit inkoop

Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier
Deze nieuwsbrief is verzonden met CBX Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.