2 handige tips om meer uit Telebanking te halen.

Tip 1: Aan de slag met de directe bankkoppeling

Twee van de meest gebruikte modules bij onze klanten zijn "Inlezen bankafschriften" en "Automatische betalingen". Met een relatief kleine investering is er direct een efficiency-winst te behalen in het verwerken van bankafschriften en het uitvoeren van automatische betalingen. Zeker indien er gebruik wordt gemaakt van de "Directe Bankkoppeling (beschikbaar voor ING, ABN Amro en Rabobank)". Door gebruik te maken van de Directe Bankkoppeling hoeft er door de gebruiker zelfs niet meer ingelogd te worden op de internetbankierenwebsite van de bank, maar wordt er direct vanuit AccountView verbinding gemaakt om mutaties op te halen en SEPA opdrachten te verzenden.

In deze nieuwsbrief geven we u extra info over de directe bankkoppeling en het toepassen van Autoherkenning bij het verwerken van afschriftregels.

Voor uitleg over het aanvragen en instellen van de Directe Bankkoppeling, klikt u op de afbeelding hieronder.
Tip 2: Autoherkenning optimaliseren

Indien u gebruik maakt van Telebanking in AccountView, is het mogelijk om het automatisch herkennen van afschriftregels te optimaliseren. In onderstaande video leert u hoe u dat eenvoudig kunt doen.

Klik op onderstaande afbeelding en er wordt u stapsgewijs uitgelegd hoe u uw AccountView administratie nog slimmer kunt maken.
Meer informatie

Wenst u meer informatie, of heeft u hulp nodig bij de keuzes en implementatie, neem dan gerust contact met ons op.


Klik hier voor contact
Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier
Deze nieuwsbrief is verzonden met CBX Mailstage.
Indien u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klik dan hier.