top of page
Sunair%20-%20Mike%20Claessen_edited.jpg

Na de conversie van ons vroegere voorraadbeheerpakket (Order-Direct) en de implementatie van Accountview heb ik vanuit mijn toenmalige functie als applicatiebeheerder bij Sunair Europe BV te maken gehad met enkele Accountview partners.

Bij deze vroegere partners heb ik altijd het gevoel gehad dat we niet op dezelfde golflengte zaten en dat hun doel voornamelijk was om extra modules en (duur) maatwerk te verkopen.

 

Via-via ben ik in 2014 terecht gekomen bij Gevers en heb ik een eerste gesprek gehad met Rik Gevers.

Dit klikte meteen omdat hij begreep waar onze technische en branche specifieke pijnpunten lagen.

Rik kon feilloos aangeven dat daar veelal kant-en-klare oplossingen voor waren.
Patrick Leussink werd onze consultant en een vervolg gesprek volgde.

 

Wat voelde het prettig om met deze “nerd”, met heel veel technische bagage, door-en-door kennis van alle mogelijkheden binnen Accountview, en ruime kennis van alle facetten van bedrijfsvoering, van gedachten te kunnen wisselen en met ideeën te stoeien.

Hij heeft aan een halve zin uitleg genoeg, lijkt dan in gedachten al maatwerk aan het schrijven te zijn, en tegen dat je bent uitgepraat zegt hij “ok, dát kan ik maken”.

Wat een verademing!

 

Binnen de kortste keren toverde hij oplossingen en stukken maatwerk uit z’n hoed die onze processen efficiënter maakten.

Daarbovenop ontbrak het Patrick zeker niet aan inzichten waardoor wij door de jaren heen ook op zijn initiatief de nodige efficiëntie verhogende functies en proceduren hebben toegevoegd aan de software.

In de afgelopen jaren ben ik binnen onze organisatie doorgegroeid tot algemeen directeur en beleef ik tot op vandaag nog steeds veel plezier aan het samenwerken met alle collegae van Gevers.

Wij hebben ze de nodige uitdagingen voor de voeten geworpen, en ze zijn allemaal feilloos opgepakt en naar volledige tevredenheid afgehandeld.

 

Zoekt u een IT partner op niveau, zonder overbodige franjes?
Dan kan ik Gevers van ganser harte aanbevelen!

 

Mike Claessen
General Manager, Sunair Europe BV

Sunair Europe (495 x 217 px - 76 KB).jpg
bottom of page