top of page
Bindels - Dennis.jpg

Tijdens een voor ons bedrijf belangrijke oriëntatiefase kwam ik bij Rik Gevers terecht. Ik had voor ogen dat ik wist dat ik naar een kleinere dealer met een persoonlijke benadering over wilde stappen en daarin voldeed hij in mijn ogen al snel.

Het eerste contact met Rik sloot namelijk meteen aan bij mijn voorwaarden die ik voor mezelf en mijn bedrijf en bijhorende toekomstvisie vooraf gesteld had.

Doordat Rik meteen tot de kern wist te komen, gaf hij mij als snel het vertrouwen dat dit het bedrijf was wat aan zou sluiten binnen hoe ik mijn onderneming opgezet had en hoe ik deze in de toekomst verder vorm wilde geven.

De manier waarop Rik mij hierin ondersteunde bevestigde voor mij alleen maar dat het zijnde kunde was waar ik op durfde te varen en dat ik mij meer en meer zeker voelde dat ik de juiste keus maakte voor zijn bedrijf.

De opties van de levering en de productkwaliteit daarbij meegerekend.

 

Ik ben met Rik in eerste instantie begonnen met met name het implementeren in Accountview om uiteindelijk een deugdelijke overstap te kunnen maken naar Visma en het overgaan naar de bijhorende nieuwe online omgeving.

Dit was al met al een hele klus en daarbij heeft hij mij en mijn team goed ondersteund.

De lijnen waren kort en dat vind ik heel prettig.

 

De momenten waarop ik Gevers dan ook in heb moeten schakelen ben ik accuraat, persoonlijk en passend geholpen; dat wat ik ook verwachtte te ontvangen bij de producten en de bijhorende diensten die ik bij dit bedrijf afneem.

Ik bestempel Gevers daarom als behulpzaam en oplossingsgericht en het niveau van de service is passend bij het kostenplaatje.

 

Het team van Gevers ervaar ik als bereid zijnde verder te kijken dan hun neus lang is daar waar anderen (eerder) afhaken, kijkt Rik persoonlijk mee wanneer wij er niet uitkomen.

En wat mooi meegenomen is: meestal kom ik onbedoeld zelfs tot een nieuwe, juiste stap zettend voor een gezonde voortzetting en toekomst van mijn onderneming.

Dennis Bindels

Eigenaar, Bindels administraties

Bindels Administraties logo.jpg
bottom of page